Uw zieke werknemer verblijft in Polen?
Geen probleem!

Direct contact 

Arbo nieuws

Ook in 2016 houden wij, met een frequentie van eens in de 6 weken spreekuren in Polen. Afhankelijk van de vraag worden deze spreekuren in Poznan of in Wroclaw gehouden. Voor meer informatie over de data en de tarieven kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Contactgegevens

0031 (0)318 - 763 407
info@arbopolska.nl

Wij zitten als arbodienst ook in Polen

Het kan heel goed voorkomen dat een Poolse werknemer tijdens zijn ziekteverzuim in Polen verblijft. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat de werknemer tijdens een tijdelijk verblijf in Polen is ziek geworden. Maar ook wordt wel eens overwogen om tijdelijke revalidatie – om praktische redenen – in Polen te laten uitvoeren.

Wanneer een werknemer ziek wordt, dan dient de werkgever, tijdens dat ziekteverzuim, minimaal 1 keer in de 6 weken een contactmoment te faciliteren met de Arbodienst. Bij een verblijf van de betreffende werknemer in het buitenland kan een 6-weekse wettelijke contactverplichting met de Arbodienst in gevaar lopen. Ook kan door een verblijf in het buitenland het zicht op het herstelproces voor de werkgever ten aanzien van de werknemer vervagen. Om deze genoemde aspecten op te vangen, houdt Arbopolska elke 6 weken spreekuren in Polen. Vooralsnog alleen in Poznan. Hiervoor geldt het daarvoor geldende vaste tarief.

Ook is het mogelijk om de werknemer persoonlijk te bezoeken op zijn/haar verblijfadres. Echter, hiervoor gelden afwijkende tarieven.

Het op verzoek oproepen van werknemers voor spreekuren bij Arbopolska in Polen is mogelijk voor elke Nederlandse werkgever die Poolse werknemers in dienst heeft.
Voor meer informatie over de data en condities, kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op via ons contactformulier 
 

  • nl
  • pl

Claris TwitterClaris Linkedin